Back to Top
www.rdc-conservering.nl
Bijlestaal 48K Broek op Langedijk, 0226 - 70 12 45

Over RDC-Conservering

 

RDC-Conservering is dé expert op het vlak van houtconservering in Noord-Holland. Wij zijn de enige houtinsechten- en zwammenbestrijder met wortels in de provincie en werken van Texel tot Hilversum, maar ook in aangrenzende provincies zoals Zuid-Holland, Utrecht, Friesland en Flevoland. Heeft u last van houtaantastende insecten, zwammen of overmatig vocht in uw pand? Waar u zich ook bevindt in Nederland, RDC-Conservering staat u graag bij met advies en ons uitgebreide netwerk van specialisten.

 

Onze werkwijze

 

RDC-Conservering is snel ter plaatse, signaleert het probleem en biedt ter plaatse direct preventieve maatregelen en herstelwerkzaamheden. Daarmee garanderen we een vlotte service met oog voor ieders wensen. RDC-Conservering doet niet alleen aan symptoombestrijding door houtetende insecten te verwijderen, maar voeren tevens herstelwerkzaamheden uit zodat uw houtconstructie weer jaren meegaat! Wij zorgen dat uw problemen van A tot Z worden opgelost.

 

Ons team

 

RDC-Conservering bestaat uit een deskundig team met jarenlange ervaring. Wanneer u contact legt met ons, wordt u direct te woord gestaan door onze technisch adviseur. We brengen direct uw vraag en de mogelijke oplossingsrichtingen in kaart, waarna we snel en accuraat kunnen handelen. Dat is niet alleen prettig voor het duurzaam behoud van uw monument, maar ook voor uw gezondheid.

 

Wie zijn wij?

 

Wij zijn echte ‘rotten’ in ons vak.

RDC-Conservering werd opgericht door bestrijdingstechnicus Renco du Cloo. Met technisch adviseur Willem Brammer en bestrijdingstechnicus en tevens bouwkundig specialist Peter Wester is RDC-Conservering inmiddels uitgegroeid tot een solide team van experts. Van Noord-Holland tot Utrecht en van Friesland tot Groningen, onze werkzaamheden breiden zich steeds verder uit over het land dankzij de inzet van verschillende specialisten. We beschikken over een groot netwerk, waardoor we een totaaloplossing bieden aan al onze klanten.

 

Ons aanbod

 

RDC-Conservering werkt voor aannemers, bouwbedrijven, woningcorporaties, monumentenzorg én particulieren. Wij doen geen bouwkundige keuringen, maar kunnen uw houtconstructie wel inspecteren op kwaliteit. We bestrijden ongedierte dat uw hout kan aantasten en verwijderen zwammen. Ook capillaire vochtbestrijding valt binnen ons aanbod. U heeft het voordeel dat wij diverse ervaren timmerlieden in ons team hebben. Zij kunnen, nadat wij de houtaantastende insecten en zwammen hebben verwijderd, diverse herstelwerkzaamheden voor u uitvoeren. Bijvoorbeeld door toepassing van epoxy om balken te verstevigen en onderdelen te vernieuwen. Ook verende vloeren kunnen wij gemakkelijk verhelpen. RDC-Conservering biedt totaaloplossingen. Geen vraagstuk is ons te gek en wij zoeken altijd met u naar een passende, professionele oplossing.

Maak direct een afspraak.